Tuesday, March 9, 2010

Pemborong dan Pembekal Pakaian Wanita Dari Korea

kami juga menjual pakaian wanita dari korea secara pukal.
Kami juga orang tengah yg menjual pakaian wanita dari korea.

Pakaian secara pukal boleh dibeli minima 20 pcs dengan harga murah. Quality terjamin. Design cantik-cantik belaka dan up to date. Jika berminat boleh lah anda komen di chatbox dengan meninggalkan email anda untuk kita bincang dengan lebih serious.

Saya hanya melayan serious buyer.

Kami juga adalah orang tengah yang menjual pakaian dari hong kong/ china/ korea/ jepun, anda order sahaja dari kami dengan memberi code baju dan kami orderkan untuk anda. Jadi anda hanya untung atas angin sebanyak rm5,rm10 selepas ditolak shipping dan postage kepada customer anda. Jika anda membeli pukal, anda boleh untung dua kali dan mungkin tiga kali ganda.

Saya juga membekal contact lens untuk anda jual kembali, beri kami code dan berapa pcs yg anda mahu seterusnya kami order dan bekalkan untuk anda.. :)

fikirkan.
sekali lagi, saya hanya melayan serious buyer.

356 comments:

  1. hello...sya sedang berniaga kecil2lan (beg dan pakaian wanita) sy tebace ttg iklan awak..jadi sy iginkan lebih maklumat dan gambar ttg produk2 yg awak boleh supplykan..jadi, boleh tak jika awak beri detail produk dan gambar..tq
    sila emaik kepada sy delunadania@gmail.com

    ReplyDelete
  2. tlg email pd saya details nye..

    suhaz112@yahoo.com tq...

    ReplyDelete
  3. Saya pun berminat untuk jual baju korea /jepun di blog saya . please emel the details di azimahmanepf@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya berminat..
    plzz emailkan katalog/ harga utk belian borong..rianikoniko@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. hai sy sunngguh berminat
    bole email kn katalog pd sy utk melihat fashion trbaru
    sy nk beli secare pukal/borong
    email : iescomel.lulu@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salam..saya berminat sangat.tolong emailkan saya katalog baju & contact lense dan harga borong utk belian.

    arrajasmy@yahoo.com.

    ReplyDelete
  7. saya juga berminat nak beli baju2 ni secara pukal dan nak tahu bagaimana nk deal dgn anda

    ReplyDelete
  8. hello, boleh beri detail kat i? i berminat.
    fatinah.fantasia@gmail.com

    ReplyDelete
  9. halloo... saya berminat dengan trendy vest , kalau u ada katalog termasuk price sekali yang boleh i tengok kat emailkan noramizi@gmail.com

    ReplyDelete
  10. hye.. ley mai sy price list bju & lens @ beskut_kering@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. hai..sy sgt2 berminat..plz send me catalog n harge sekali k..thanks a lot
    ema9882h@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. hello, sy pun berminat jugak!! boleh emailkan pada sy? lilyasphodel@gmail.com
    thank you ! :)

    ReplyDelete
  13. Hi. Seriously I berminat. please email catalog & price to me. lilahna@yahoo.com. ASAP. Tq

    ReplyDelete
  14. hye...boleh email catalog n price for contact lens..
    pqa.afiq@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. hai,i also wanna do a business about korean n japan wears.. please email me at ariff_sopancut@yahoo.com for the catalogue n price..
    thaks..=)

    ReplyDelete
  16. hai..sy brminat dgn perniagaan ni..blh emailkan sy price utk cntact lens n baju korea at nedyagurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. hye...boleh email catalog n price for contact lens and koreans wear tu tak..

    beavace@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. hai sy sungguh berminat
    boleh email kn katalog+harga pd sy utk melihat fashion trbaru
    sy nk beli secare pukal/borong
    email:narozlan89@gmail.com

    ReplyDelete
  19. salam. sy berminat nk beli secara pukal. tlg emailkn kepada sy. tQ

    ReplyDelete
  20. im interested with the deal you've made , so can you please email to me the catalog and the list price . especially for contact lenses . fateenatika@yahoo.com .

    ReplyDelete
  21. saya berminat nak bli contact lenses dan pkaian terkini secara pukal blh x emailkan, lebih detail kat saya...
    zurriahabdullah@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam saya berminat untuk beli borong tlg emailkan kpd sy detail kin_fara@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Hi.. Sy berminat..
    Tlg emailkan details-catalog & harga ya..
    znurshaqila@gmail.com

    ReplyDelete
  25. mummy sgt² berminat & teruja...
    please email mummy at lee_anne_su@yahoo.com atau omar.liyana@yahoo.com atau muttervonkhawlazalfa@gmail.com

    terima kasih ^^.

    ReplyDelete
  26. email me ur catalog n price list for whosaler dear
    misz_melor@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. tlg emailkan sy katalog dan senarai harga?
    email saya yayafullhouse@gmail.com

    ReplyDelete
  29. saya sgt berminat n bhajat nk bli byk,,,blh emailkan katalong n senarai harga lens n pakaian korea..tq
    annasui_killer@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. email saya catalong & pricelist ya! hafisa310@gmail.com TQ!

    ReplyDelete
  31. email saya catalog & pricelist..saya sedang mencari supplier pakaian china,korea & jepun..
    arenep_lc@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  32. email saya juga at fountain_dead87@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum.. kami menjual beg tangan berjenama dengan harga murah http://butikamy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum.

    email saya detail eh.. serious, kalau okay saya nak:)

    sniffa93@hotmail.com

    tq:)

    ReplyDelete
  35. saya b'minat sangat.. boleh tolong bg catalog n price list.. thanks.. =)
    ninynadya@ymail.com

    ReplyDelete
  36. hai... saya sangat berminat untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkan barangan yang awak tawarkan ini.. boleh bagi segala keterangan lanjut?? dan emailkn katalog serta harganya.. kalau boleh dengan kadar segera.. terima kasih..
    :)
    email di nururl_aziera89@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. hi....
    .saya berniaga kecil2an untuk baju dan handbag....harap boleh email kepada saya detail tersebut di :

    iucorner@gmail.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  38. boleh send gambar dan harga borong..

    ReplyDelete
  39. send me detail...
    kami akan beli secara borong...

    TQ..
    normaya_aristia@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. sya berminat..sent me detail..
    norulnadieya@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Saya berminat mengenai contact lens jika beli berapa pics berapa harga borong.sila email saya za_anna49@yahoo.com annalulu44@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. saya berminatn serious, email me: charmprincess_lin@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  43. Pls email details aeda1808@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. sy berminat gak,,
    bole tak tlg antakn details, price list.. catalog(if ade) to.. farrahinfarid@yahoo.com :) thanks

    ReplyDelete
  45. hai..saya berminat utk menjadi penjual baju 2 korea, sila hantar katalog ke hanie2113@Qyahoo.com

    ReplyDelete
  46. boleh hantar katalog dn datail price ke chintamaya62@yahoo.com :)TQ

    ReplyDelete
  47. haiii...sy sgt2 bminat..pliz email sy k??
    aremeerayusof@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. ->hye..sya mmg ade booth mnjual baju korea..so bleh emailkn dkt mail saya.
    ->bella.afandi@gmail.com
    ->bg catalog and detail info yer..

    ReplyDelete
  49. boleh emailkn sya details, pic baju n harga??

    mineboowaat@gmail.com

    ReplyDelete
  50. emelkn kat sy detail produk plez...brminat nk bniaga....
    cintadeeya23@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Hi, sy berminat sgt, please email the details of Korean wear n wholesale price to me, e_zann2000@yahoo.com. Tq.

    ReplyDelete
  52. sy berminat utk berniaga Korean wear nih..pls email me misznaddy@gmail.com

    ReplyDelete
  53. saya berminat nak bli contact lenses dan pkaian terkini secara pukal blh x emailkan, lebih detail kat saya & bagi katalog...
    siti.sabarina@googlemail.com

    ReplyDelete
  54. Saa bminat pkaian terkini secara pukal sila email saya di annalulu44@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. Saya meniaga kecilan dan ingin membeli pkaian dari korea sila send catalog ke email saya annalulu44@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. Hi.. Sy berminat..
    Tlg emailkan details-catalog & harga ya..
    qila.sabri@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. sy berminat utk berniaga Korean wear nih..pls email me tila_tilot@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  59. saya berminat nak bli contact lenses dan pkaian terkini secara pukal blh x emailkan, lebih detail kat saya & bagi katalog dalynty08@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. hi, berminat dgn pakej yg ditawarkan. boleh emelkan katalog tk? storevb@yahoo.com
    Thanks.

    ReplyDelete
  61. saya berminat...tlg email kpada saya hanierazali@gamil.com

    ReplyDelete
  62. sy serious sgt2 berminat! pls email sitimariam.abuhassan@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. hi can u email me the catalog and price

    bieyemily@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. email me detail pls :)

    nina_luvlystar@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. email me details...

    blackdevils_112@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. email kan... alsinah105@gmail.com

    ReplyDelete
  67. im interested with the deal you've made , so can you please email to me the catalog and the list price . especially for contact lenses . kasiharenyss@gmail.com

    ReplyDelete
  68. hi..saya sedang mencari supplier baju dari korea..boleh emailkan kepada saya detailnya..termasuk katalog fesyen terkini dan harganya...saya ingin membeli secara pukal...
    email : sitisharniza@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  69. hye saya berminat.. plz email saye ye : nurulaintairuddin@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. saya berminat boleh emel kpd saya catalog dan harga sekali...
    hua_kinabalu@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. Boleh email kat saya catalog dah details..
    chaecha83@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  72. email saya catalog & pricelist ya!

    chenta_bella11@yahoo.com

    tank q.:)

    ReplyDelete
  73. pls emailkan katalog serius kalau ok sy ambil.

    youth.freedom@yahoo.com

    tq!=)

    ReplyDelete
  74. i nak beli pakaian scara pukal can u send me the catalog ASAP...... tazzy_popz@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. Hi, i am interested. can u email me the details such as catalog or any web for me to search for more product photo?

    TQ.
    dezaja.bbc@gmail.com

    ReplyDelete
  76. email detail dan katalog pada sy
    mrsfuain@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. tlg email kn katalog n details ASAP plizz..

    applecharmine@gmail.com

    ReplyDelete
  78. hi, saya amat berminat..tolong emailkan detail dan katalog kepada saya ye..
    mimie_scorpio90@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. hi...boleh emailkn kepada saya detail dan katalog..
    aireen1503@gmail.com..
    trima kasih..

    ReplyDelete
  80. saye pun berminat . boleh tak tlg email sye cuties_zz@yahoo.com.my and kite bincangkn harge . ok thankiukk .

    ReplyDelete
  81. hai saya amat berminat dengan iklan you..
    can you email me your catalog so that i can see your baju...
    sgtttt berminat
    faudias@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. saya berminat dgn iklan u..
    boleh emailkan details dan pic baju
    hope urgent feedbck..
    email saya: rabbit_foot938@ymail.com

    ReplyDelete
  83. hai..i sgt bermminat dengan ..plz hantar catalog kat lady_808@yahoo.com .. i bru start berniaga

    ReplyDelete
  84. Saya berminat. plz email to dyamirza_ent@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. saya berminat liyana_ahmad89@yahoo.com sila respone secepat mungkin.

    ReplyDelete
  86. hye, saya berminat utk menjual baju fesyen korea..boleh tlg hantar quotation harga dan katalog ke amyraazhar@yahoo.com thnx

    ReplyDelete
  87. hye, saya berminat untuk menjual, so saya nak detail2 yg diperlukan k..thanks.

    syaiful_eddy@yahoo.com

    ReplyDelete
  88. Saya seorg peniags yang ingin menceburi pelbagai bidang khususnye dalam perniagaan pakaian..saya berminat dengan tawaran anda..sila bagi sy detail harga untuk belian borong dan email ke zura_saat@yahoo.com..tq..

    ReplyDelete
  89. sy berminat ...sent sy juga katalog bersama harga borong k..... this is my email ---> xkobar69@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Hi, saya sangat berminat dengan iklan anda. Boleh anda hantarkan kataloq ke email saya ? nabila_lurvit@yahoo.com
    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  91. hi boleh hantarkan kataloq baju bersama harga borong ye..nie email saya mnurhazinah@gmail.com tQ

    ReplyDelete
  92. hi
    i'm interested..could you please email to me the catalog and the price listing.
    tq..
    umashitah@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. hi...blh hantar kn katalog dan harga sekali ke email juana_rabbit@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. Hi,
    saya berminat untuk menjual barangan pakaian korea/jepun. Harap dapat berikan katalog berserta harga utk belian secara pukal/borong.
    email pada : rimulow54@gmail.com

    TQ.

    ReplyDelete
  95. boleh emailkan katalog & quotation ke email saya: lizza.0501@gmail.com

    Thanks.

    ReplyDelete
  96. hi, tlg email kn details pd sy mishdyla88@gmail.com

    ReplyDelete
  97. boleh emailkan katalog & quotation ke email saya: chientazenobia@yahoo.com

    Tq....

    ReplyDelete
  98. can u email me ur catalog plz... mmg i ngah cari supplier lens...
    *fafayamulet@gmail.com =)

    ReplyDelete
  99. berminat untk jd supplier lens..tlg email info2 :)
    missnlove2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. sy berminat menjadi supplier lens..pls emailkan kan info kepada suraya2409@gmail.com

    ReplyDelete
  101. hye...bminat utk jadi supplier lens & pakaian .. plz email ur catalog :)

    88panyo@gmail.com

    ReplyDelete
  102. Saya berminat..bole tlg emailkan catalog dan harga ke haedzerlin@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  103. hi,,saya berminat dgn tawaran anda..saya memerlukan gambar dan info lengkap mengenai baju ini..send kn mail kpd saya officiallynaura@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  104. Hi,
    saya berminat untuk menjual barangan pakaian korea/jepun dan juga contact lens. Harap dapat berikan katalog berserta harga utk belian secara pukal/borong.

    email:

    azroynizam@ymail.com

    ReplyDelete
  105. teringin nak jual barang dekat online . so boleh tak bgtau detail dekat lemonainaa@yahoo.com . thank you :)

    ReplyDelete
  106. hai saya mula mencari pemborong pakaian daripada negara luar untuk dijual secara on9..

    pls send ur katalog kat frincess86@yahoo.com.my

    thks..

    ReplyDelete
  107. i nak jual pakaian secara on9, boleh x u email i detail & katalog kat lemon_juju84@yahoo.com

    tq dear

    ReplyDelete
  108. salam.. boleh emailkan detail & katalog, sy berminat

    cantik.menawan2012@gmail.com

    tq ^_^

    ReplyDelete
  109. saya berminat. boleh emailkan catalog dan harga
    ikha_miyaichi@yahoo.com
    thanks !

    ReplyDelete
  110. hi...i'm interested..plz email me the catalog.. thank you;)
    dya_natia@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. saya pun berniaga kecil2xlan specialy pakaian..blh tlg email catalog harga borong.. tq

    ReplyDelete
  112. hello,,saya berminat ,,pls email katalog pakaian yang ada : nareesa_feeqa@yahoo.com..thanks

    ReplyDelete
  113. email kpd sy detail myradyana90@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. boleh email details kt sy?sy btol2 berminat

    inalina.purnama@gmail.com

    ReplyDelete
  115. hai,sy bru nk mla cbur bidg ni.blh tlg email detail nye? farzanateh_2607@yahoo.com

    ReplyDelete
  116. hi.sy berminat.boleh emailkn kpd sy details or catalog ke?pls email me: kookakuka@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. hi...sy berminat..boleh email kan pd sy detail or catalog.. fazilah_meimei@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. hai...sy berminat juga..boleh email kn pada saya detail gambar dan harga nya sekali...
    nour_kymj@yahoo.com.
    terima kasih..;))

    ReplyDelete
  119. Hi, saya breminat. boleh emailkan kpada sya? storysavedd@yahoo.com thanks ya.

    ReplyDelete
  120. Saya berminat boleh emelkan saya katalog di gon.ragrox@gmail.com

    ReplyDelete
  121. hello..sy amat2 berminat..email saya katalog and price borong asap..0147227729.. adharshakirah@gmail.com

    ReplyDelete
  122. hello..sy amat2 berminat..email saya katalog and price borong asap.. mazrierafzan@gmail.com

    ReplyDelete
  123. hye..plz send me ur catalog & wholesale price ASAP ..also ur showroom address & contact number..email me at nabilie@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. boleh email kat saye katalog dan saye sangat berminat fausyeerania@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. Hi, tolong email kan pada saya the details gimenzone@gmail.com. Thank you

    ReplyDelete
  126. hi boleh tolong email kan saya details product anda Betta.sandakan@gmail.com

    ReplyDelete
  127. plzz..emel kepada saya maklumat terperinci, jika boleh emelkan katalog berserta harga sekali.
    mizzenie@yahoo.com

    ReplyDelete
  128. hye, bole emailkan details mariahairudin2@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  129. tlg email kan details kepada saya myra_ce107@yahoo.com ..thx

    ReplyDelete
  130. Hi.. saya berminat untuk beli secara pukal tp boleh x emailkn saya cataloq sama prices dya..please more detail ya..
    email- aries_luckygurl@yahoo.com

    ReplyDelete
  131. Salam, saya terbaca iklan ini dan saya berminat utk mengedar dalam online. Boleh tak awk bg keterangan lanjut dan sebutan harga utk tindakan saya seterusnya.terima kasih

    ReplyDelete
  132. Hi,

    Saya dari kuala lumpur berminat untuk menjadikan butik awak sebagai pembekal untuk saya memulakan perniagaan kecil-kecilan saya.
    Boleh bagi saya macam mana untuk berusan dengan butik ini jika ada sebarang pembelian secara borong dan tawaran
    harga yang akan diberikan kepada saya. Saya juga memerlukan katalog untuk memilih baju yang akan dijual.

    Saya berharap sangat dapat bekerjasama dengan butik ini..

    Terima kasih,

    ReplyDelete
  133. hai. saye sedang mencari supplier baju style korea. saya perlukan maklumat lanjut. email : strawberry_tiut@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. hye. saya sedang mencari supplier baju. email : imnotsilly@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. hye..
    sy amat berminat..
    tlg email sy detail or list baju..
    shima_pnk@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. hye, saya berminat..
    email saya dengan lebih detail dan sertakan dengan catalog dan harga sekali..
    cyfa_1993@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. saya sgt berminat...nurulatah@yahoo.com

    ReplyDelete
  138. saya berminat..
    email saya dengan lebih detail dan sertakan dengan catalog dan harga sekali.. mas_cenni86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  139. saya amat berminat dgan baju-2 korea . tolong e-mailkan saya katalog dan harganya supaya lebih detail di rosma_ibrahim@ymail.com thanks ya .

    ReplyDelete
  140. boleh sy dpt kan maklumat lanjut dan sertakan katalog gambar ngan harga skali ke email sy danish_syahin@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  141. Hi, boleh saya dptkan maklumat details dan katalog gambar beserta harga.. Saya berminat utk berniaga.. Terima kasih..
    Email: nuradilah1912@gmail.com

    ReplyDelete
  142. hi,boleh email details kat irra.nadira@gmail.com tenkiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pls send me catalog dgn harga utk borong ye

      Delete
  143. please emel ur information about this at miraaenterprise369@gmail.com

    im serious

    ReplyDelete
  144. email me about pakian & lens : sweetiefaza@gmail.com

    ReplyDelete
  145. ema_nurnieysha@yahoo.com.my
    give me the details...

    ReplyDelete
  146. amirahrostam@gmail.com
    please send me the catolog and the price..

    ReplyDelete
  147. hi .. pls email me katalog and price for korean blouses .. tq .. yusni.ymb@gmail.com

    ReplyDelete
  148. hi , saya berminat nak berniaga .
    fara_deela29@yahoo.com
    give me the details ASAP ~!

    ReplyDelete
  149. boleh email katalog gambr ke danish_syahin@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  150. blh email kpd sy x..
    efy_yatie@yahoo.com.my
    n bgtau details2 n katalog...Tq

    ReplyDelete
  151. saya otw bukak butik pakaian jadi saya amat berminat untuk mngtahui dgn lbih lnjut lg..boleh bg detail x..?

    emel: keyla_ddg90@yahoo.com

    ReplyDelete
  152. sy baru nak memulakan perniagaan.. bila sy terbaca iklan awk ini.. sy teringin untuk mengerahui lebih lanjut mengenai barangan yg awk bekalkan.. boleh email kat sy detail catalog n price... di zzsuraya@gmail.com

    ReplyDelete
  153. boleh email pada sya juga emma.liliey1601@gmail.com

    ReplyDelete
  154. salam..boleh tolong e-emel detail kpd sya x pasal katalog, price n yg len2...

    - paradize266@gmail.com

    ReplyDelete
  155. saya berminat la..ble tlg email details ke z_shariffah@yahoo.com

    ReplyDelete
  156. hye ,saya berminat ,boleh tolong emailkan catologue dgn details harga. chagi9292@ymail.com

    ReplyDelete
  157. saya berminat membeli secara pukal ,boleh tolong emailkan details pd sy cute_nadzirah@yahoo.com

    ReplyDelete
  158. saya juga berminat.. email kepada saya aisyahmohamadnor@gmail.com. thank u :)

    ReplyDelete
  159. hi..im interested emel me mawaradi97@gmail.com

    ReplyDelete
  160. Emelkan kat sy juge
    sue_hasdila@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  161. Hi, sy berminat ;)

    Email : princess_tashafiqk@yahoo.com

    ReplyDelete
  162. tlg email saya catalog & pricelist terkini
    email :apryl83@gmail.com

    ReplyDelete
  163. Hi,kindly email ur catalog n quotation (wholesale) to qaireenz@gmail.com

    ReplyDelete
  164. hye. i'm very excited to be ur agent. plz email me details of ur product. especially contact lens. price & catalog. tqvm

    intanfarhanaidris@gmail.com

    ReplyDelete
  165. hye sis...i berminat utk mengambil secara pukal baju2 style korea utk dijual...jika sis blh menjadi supplier sy tlg email sy di feeca_roslan@yahoo.com
    fone number 0172049510.tq..

    ReplyDelete
  166. saya berminat..boleh email detail ke rosselleluvisa@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  167. blh emil price list dan catlog kt stella0873@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  168. blh emil price list dan catlog abednegojudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  169. can u email price list n catalog to email abiaidan@gmail.com tq...

    ReplyDelete
  170. tlg emailkan saya di claracancer@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  171. tolong emailkan saya list harga n product pakaian n handbag di noorshahira88@gmail.com.....A.S.A.P...tq..^_^

    ReplyDelete
  172. Sy berminat nk jual bju dari korea di blog sy email pada sy adiayu2921@gmail.com

    ReplyDelete
  173. sy b,minat nak m,jd pembeli pukal pakaian dan handbag...nurulainabdrashid87@gmail.com

    ReplyDelete
  174. mohon email saya , terima kasih :D silverbillylounge@yahoo.com

    ReplyDelete
  175. boleh email saya tentang price ngan katalog..adamelly1304@gmail.com

    ReplyDelete
  176. Saya berminat. Mohon email katalog utk saya ya.. znaapparel2@gmail.com. Tq. :)

    ReplyDelete
  177. tlg email catalog baju2 tersebut , julianaamri@gmail.com

    ReplyDelete
  178. bleh send catalog kat email ni ynl90@yahoo.com tq: )

    ReplyDelete
  179. sent catalog n price skali..
    wewen_dye@hotmail.com
    A.S.A.P ya..

    ReplyDelete
  180. Sent me katalog n price ..
    Nursyarienadania@gmail.com

    ReplyDelete
  181. bley sent katalog n whlesale price kt dy_leeya@yahoo.com

    ReplyDelete
  182. boleh sent katalog kt email sye? neesyaonan@yahoo.com .. sye bermint sgt,tq :) sye tggu.

    ReplyDelete
  183. salam..sy berminat nak beli borong baju korea..sila emel kepada saya..princessalyea@gmail.com

    ReplyDelete
  184. i'm interested with your advertisement. email me at nuratiqahbintiramli@yahoo.com and we can have serious discussion :) thank you

    ReplyDelete
  185. email at me plz..

    snapszstylelysta@yahoo.com

    ReplyDelete
  186. email me
    yanananaworks@gmail.com

    ReplyDelete
  187. hai tlg hantar secara dtail katalog dan price list pada email anakzainun@yahoo.com
    dan boleh call sy di 017-266 5004

    ReplyDelete
  188. saya berminat nak beli baju secara borong...do email me k....
    mizamiza30@gmail.com

    ReplyDelete
  189. please email me, wazzup_xtreme13@yahoo.com

    ReplyDelete
  190. I'm interested to your offer. Please email me sakura_erika_92@yahoo.com

    ReplyDelete
  191. saya berminat tolong email pada saya dengan segera,, nurulanisazhari@gamil.com

    ReplyDelete
  192. sy berminat.emailkan pd sy ye nrul_lynn@hotmail.com

    ReplyDelete
  193. hye, sy bermint, boleh email sy eiykashiro@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  194. hi, saya berminat boleh send kpd sy catalog.t.kasih
    atiqahhanifah09@gmail.com

    ReplyDelete